Ga op safari door het Reestdal en ontdek de meest bijzondere plekjes van ons gebied. Maak kennis met het kronkelende grensriviertje, de ongerepte natuur, vele ooievaars en bijzondere kwalitatieve streekproducten.

‘’Schoenen aan? Fiets opgeladen? Ga op safari, en ontdek ons gebied op zijn best. Zien wij je snel?’’

Gedurende de safari leidt onze wandel- en fietsroute je, via een interactieve app, door de leukste (culinaire) hotspots van ons gebied. Maak kennis met verschillende unieke streekproducenten met ieder hun eigen werkwijze. Ons uitgangspunt? Onthaasten en lekker genieten van de omgeving. Al dan niet in combinatie met een overnachting in een luxe hotelkamer midden in het Reestdal.

Download de route 

Samen met onze partners nemen wij je graag mee in ons gebied. De route leidt je langs verschillende ondernemers in het gebied. Deze zijn:

 

 De Reestlandhoeve

 Camping Si-Es-An

Brasserie De Boerderij 

Uut 't veld boerderijvlees

Bij ons... 

...lopen de koeien een groot deel van het jaar buiten in de wei, waar ze de lekkerste melk bij elkaar grazen. Een deel van die melk wordt op ons bedrijf verwerkt tot (h)eerlijke zuivel. Deze zuivel is in onze boerderijwinkel te koop, geopend op zaterdag van 09.00-16.00 uur. Naast zuivel verkopen we nog een heel aantal streekproducten uit het Reestdal. In verband met veiligheid en diergezondheid is het niet toegestaan op eigen houtje het erf te betreden. Voor een rondleiding of een eventuele proeverij kunt u zich melden bij het woonhuis. Mocht er niemand aanwezig zijn, dan kunt u gerust een kijkje nemen in de Hooiberg in het weiland. Daar vindt u leuke weetjes over koeien en meer informatie over ons bedrijf.